Klickat & Klart

Galleri

Exempel på arbeten vi utfört

Här kan ni se exempel på arbeten vi utfört både i lägenheter, hus och större lokaler.

Golvläggning

Att lägga ett golv bra är själva fundamentet för att ett rum ska kännas rätt. Det har vi sådan erfarenhet av att vi kan garantera att ni kommer bli nöjda. Se nedan platser där vi varit:

Golvläggning Helsingborg

Golvläggning Helsingborg

Stavparkett Stavparkett kräver sitt tålamod men resultatet är rena drömmen. Drömgolv Exklusivt golvval på Maria Park
Golvläggning Lund

Golvläggning Lund

Våra golvläggare jobbar över hela skåne, vi lägger golv för alla behov, enligt branschens regler med yrkesstolt noggrannhet! Som här, ett nylagt golv i Lund. Kontakta oss och låt våra golvläggare lägga golvet Ni önskar och drömt om!   ...

Golvläggning Malmö

Fiskben skapar ett helt annat rum, våra golvläggare i Malmö behärskar alla golv för flytande installation. Räkna ut pris per m2 direkt på vår hemsida, så får ni en indikation vad det kostar att lägga golv i just ert boende.

Trädäck

Vem älskar inte att sitta ute och njuta? Och känna att man nästintill har ett extra rum? Vi anlägger Ert trädäck efter de önskemål ni har – smidigt, enkelt och korrekt. Se här nedan några exempel:

Trädäck Höganäs

Trädäck Höganäs

Ett trädäck blir lätt en skön oas. Som här, i Lerberget, i direkt anslutning till huset. Trädäck i etage

Måleri

Utöver själva målandet har vi enbart ett mål – att överträffa våra kunders förväntningar.

Måleri & Golvläggning i Höllviken

Måleri & Golvläggning i Höllviken

Renovering av vacker villa i natursköna Höllviken Innan inflyttning ville familjen renovera hela övervåningen i detta gedigna hus i Höllviken, söder om Malmö. Här har våra golvläggare lagt genomgående nytt golv där även alla väggar och detaljer ...